Koop je tickets

Terug naar geschiedenis

44e editie (2018)

De eerste dag van het 43e Nirwana Tuinfeest in Lierop is meer dan geslaagd voor de organisatoren (uitverkocht), voor de bands en zeker voor de 3.500 bezoekers die een zeer gevarieerd programma voorgeschoteld kregen. Zowel ouderen als jongeren kwamen aan hun trekken. Bij Kraantje Pappie stonden de groep achters op de eerste rij en bij Claw Boys Claw hun opa’s en oma’s.  Nirwana Tuinfeest heeft al de naam om een familiefestival te zijn en dat wordt ieder jaar versterkt met een programma met voor elk wat wils.

 

Ook op de tweede (wederom uitverkochte) dag van het 43e Nirwana Tuinfeest in Lierop was het genieten geblazen. Daar zorgden ’s middags de bands Mooon, The Godfathers, Jett Rebel, Millionaire en My Baby voor. Vooral de laatste band was een aangename verrassing. Het nodige vuurwerk kwam ’s avonds van Tusky, Johan, Vuur, Typhoon en De Likt.

 

De tributedag van het 43e Nirwana Tuinfeest in Lierop was op zondag 12 augustus een groot succes en trok ruim 4.000 bezoekers. Het was genieten geblazen met George Michael (Faith!), VOF de Kunst, Bruce Springsteen (Tim Akkerman sings The Boss), Michael Jackson (Kings of Pop), Black Crowes (Mr. Crowe’s Garden), Editors (Reeditors), Pearl Jam (Once), Nirvana (Green Lizard ft Rude Boy), Limp Bizkit (Full Nelson) en de fantastische afsluiter The Dirty Daddies.

Sponsoren