Koop je tickets

Terug naar geschiedenis

47e editie (2023)

Het was even wennen voor de trouwe bezoeker maar eenmaal het terrein gevonden bleek het een sterke verbetering. De ingang naar Nirwana Tuinfeest verhuisde voor de 47e editie naar de andere kant van het terrein. Zo is er nog meer ruimte ontstaan op het festivalterrein en zijn er plekken waar je rustig in de zon van een pilsje kunt genieten. Dit werd dan ook volop door de bezoekers gedaan tijdens de volledig uitverkochte vrijdag en zaterdag, maar ook door de wat meer lokale bezoeker op een erg drukke maar goed verlopen zondag.

Deze bezoekers hebben kunnen genieten van een line-up met een mooie variatie aan acts. Zo kwamen oude bekenden White Lies, Peter Pan Speedrock en Kraantje Pappie wederom de bezoekers in onze tuin verwennen en dat lukte maar wat goed! Maar ook nieuwe gezichten als Rondé, The Haunted Youth en Prins S. en de Geit vermaakte het publiek.

Frank Carter & The Rattlesnakes bewees met recht de headliner van deze editie te zijn en Wolfmother trok zijn gecancelde boeking van 2020 meer dan recht! Genieten!

 

Sponsoren