Koop je tickets

Festivalinformatie

Alles wat je moet weten over Nirwana Tuinfeest!

De camping

Bereikbaarheid

De camping bevindt zich op 100 meter van het festivalterrein. Het festivalterrein bevindt zich aan de Meervensedijk 4 te Lierop, het campingterrein bevindt zich aan de Vaarsehoefweg te Lierop. De routebeschrijving staat in en rondom Lierop (vanuit de A67 vanaf afrit Someren) duidelijk aangegeven.

Openingsuren camping

Het campingterrein is geopend van vrijdagmiddag 11:00u tot maandagmiddag 12:00u.

Eten en drinken

Op zaterdagmorgen, zondagmorgen en maandagmorgen is er een ontbijtservice op de camping. Je kunt dan genieten van een heerlijk vers bereid ontbijt met een goede kop koffie of thee.

Campingtickets

Prijs campingticket: € 20 per persoon (voorverkoop)
Prijs voertuigticket: € 25 per voertuig

Een voertuigticket* heb je nodig als je met een camper/caravan/vouwwagen op de camping wilt gaan staan. Je dient naast een campingkaartje voor de persoon ook een voertuigticket voor de camper/caravan/vouwwagen te hebben. De auto die de caravan/vouwwagen trekt dient op de parkeerplaats gezet te worden. Voor het parkeren op de parkeerplaats van de auto die de caravan/vouwwagen trekt dient betaald te worden. Scoor je ticket op tijd, helaas geldt voor de zowel de campingplaatsen als de voertuigplaatsen een limiet. VOL = VOL.

*een voertuigticket kan alleen worden gekocht in combinatie met (het bezit van) een camping- en festivalticket. Hiervoor geldt een maximum van 1 ticket per persoon.

Voor het plaatsen van de auto op de parkeerplaats dien je vooraf online een parkeerticket te kopen.

Update: campingvoertuigtickets 2024

De campingvoertuigtickets zijn na de start van de ticketverkoop in record tempo uitverkocht. Helaas kunnen wij om veiligheidsredenen niet meer voertuigen toelaten op onze camping en zullen er dus ook niet meer tickets beschikbaar komen.

Er zijn nog meer dan genoeg plekken voor tenten, dus kom gerust als campingbezoeker!
Ben je toch op zoek naar wat meer comfort? Informeer dan naar de mogelijkheden bij een van de mooie campings in de buurt:

 


Campingregelement

Sinds 2007 is de camping officieel. Dit betekent dat er verschillende sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, maar ook dat er aan enkele regels gehouden dient te worden. Zet de vergunning van Nirwana Tuinfeest niet op het spel en neem deze regels in acht, we willen graag nog lang samen met jullie kamperen!

Kamperen is alleen toegestaan op de officiële Nirwana Tuinfeest-camping. Personenauto’s worden niet toegelaten op het campingterrein. Dit geldt ook voor auto’s van het type Caddy of Combo. Mensen met een caravan of vouwwagen mogen deze eerst plaatsen op aanwijzing van het personeel, waarna de auto direct weer dient te worden verplaatst. Er is een ruime parkeerplaats op loopafstand van de camping.

Do’s & Dont’s

Don’t:

 • Open vuur is verboden. Hierop wordt i.v.m. veiligheidsredenen streng gecontroleerd.
 • Glaswerk en huisdieren zijn verboden.
 • Aggregaten zijn om veiligheids- en overlastredenen verboden.
 • Op de camping is een constante bewaking aanwezig in de vorm van zowel camera’s als mensen op het veld.
 • Het is verboden luide muziek te draaien na het sluiten van het festival. Denk aan de nachtrust van medekampeerders en buurtbewoners in en rondom het nabij gelegen Lierop.
 • Denk aan de nachtrust van medekampeerders en buurtbewoners. Het is dus verboden luide muziek te draaien na het sluiten van het festival.

Do:

 • Geniet van onze camping en van elkaars gezelligheid.
 • Heb respect voor je medekampeerders.
 • Gedraag je. Bij ongeregeldheden is de organisatie of personen aangewezen door de organisatie bevoegd u van het terrein te verwijderen. Voor calamiteiten wordt u verwezen naar deze beveiligingsmensen en/of naar de post bij de ingang.
 • Denk aan elkaars veiligheid. Er is EHBO aanwezig op het festival, deze is direct oproepbaar vanaf de ingangspost.
 • Denk groen. Laat ons terrein netjes achter en ruim je eigen spullen op (ook na afloop).
 • Er zijn ruime sanitaire voorzieningen (stromend water, douches) aanwezig op het campingterrein. Houd deze ook schoon. U wordt verzocht afval te deponeren in de daarvoor bestemde containers.

Vragen en aansprakelijkheid:

 • Nirwana Tuinfeest kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel en/of verlies of beschadiging van goederen.
 • Nirwana Tuinfeest kan naar eigen inzicht bepaalde personen de toegang weigeren of verwijderen van het campingterrein.
 • Geef dieven geen kans. Laat waardevolle zaken, waar het kan, thuis. Neem je toch waardevolle spullen mee dan kun je deze opbergen in de lockers op het festivalterrein.

Sponsoren