Koop je tickets

Festivalinformatie

Alles wat je moet weten over Nirwana Tuinfeest!

Praktische informatie

OPENINGSTIJDEN*

Vrijdag:
Terrein open: 14:30u
Muziek uit: 00:00u
Terrein gesloten: 00:30u

Zaterdag:
Terrein open: 12:30u
Muziek uit: 00:00u
Terrein gesloten: 00:30u

Zondag:
Terrein open voor gezinnen*: 12:30u
Terrein open: 13:30u
Sluit kindermiddag: +/- 16:00u
Muziek uit: 23:00u
Terrein gesloten: 23:30u

*Als gevolg van de drukte op de zondagmiddag is er besloten om Nirwana Tuinfeest een uur eerder te openen voor gezinnen, hierdoor houden we het ook voor onze jongste gasten leuk en veilig! Let op: deze gewijzigde openingstijd geldt alleen voor gezinnen bestaande uit één of meerdere kinderen jonger dan 16 jaar onder begeleiding van maximaal twee volwassenen.

ENTREEKAARTEN EN CONSUMPTIEMUNTEN

Alleen entreekaarten verkrijgbaar bij erkende voorverkoopadressen zijn geldig. De kaarten worden op echtheid gecontroleerd. Het is verboden entreekaarten door te verkopen aan derden en/of op generlei wijze aan derden te verstrekken voor of in het kader van commerciële doeleinden. Eenmaal gekochte entreekaarten worden niet teruggenomen en zijn alleen geldig op de vermelde editie.

Kinderen onder de 16 jaar oud zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

De zondag van Nirwana Tuinfeest is een dag die voor iedereen gratis entree is. Dit betekent dat iedereen welkom is en dat voor deze dag dus geen ticket benodigd is.

In de voorverkoop kunnen consumptiemunten gekocht worden tegen een gereduceerde prijs. Eten en drinken kan alleen gekocht worden met een consumptiemunt. Wanneer je tijdens Nirwana Tuinfeest nog consumptiemunten over hebt van de huidige editie dan kun je deze inleveren. Gekochte consumptiemunten zijn niet meer geldig op volgende edities.

PARKEREN

Parkeren is op eigen risico!

  • Fietsen kunnen gratis parkeren in de fietsenstalling.
  • Auto’s betalen €6,- voor één dag en €12,- voor het hele weekend.

ETEN EN DRINKEN

Het is verboden eigen eten en drinken mee te nemen op het festival terrein. Dit kan worden ingenomen en wordt na het festival niet terug gegeven.

NIX18
Personen welke zich kunnen legitimeren als 18 jaar of ouder krijgen bij de entree een polsbandje. Met dit bandje kunnen ze alcoholische drankjes bestellen. Bezoekers die niet onmiskenbaar ouder dan 18 jaar zijn en zich ook niet als zodanig kunnen legitimeren krijgen geen polsbandje. Zonder polsbandje is het verboden om alcoholische drankjes te nuttigen. Personen onder 18 jaar waarvan wordt geconstateerd dat zij alcohol drinken worden van het festivalterrein verwijderd. Het is verboden om alcoholische drankjes door te geven aan personen onder 18 jaar. Personen waarvan wordt geconstateerd dat zij alcohol doorgeven aan personen onder 18 worden van het festivalterrein verwijderd. Een eventuele boete omtrent drankgebruik kan worden verhaald op de overtreder. Het is verboden om plastic bekers en snack bakjes mee buiten het festivalterrein te nemen.

TOEGANKELIJKHEID VOOR MINDER VALIDEN

Het terrein van Nirwana Tuinfeest is bereikbaar voor minder validen die in een rolstoel zitten. Zo is er een verharde weg vanaf de ingang naar de toiletten. Er is bij de toiletten ook een minder valide toilet aanwezig.

Bij de mainstage is alles verhard tussen de geluidstoren en het podium middels houten vloerdelen. Ook is er bij de mainstage een tribune waar je met een rolstoel gebruik van kunt maken om alles beter te zien.

In de tent en bij de eettentjes is alles verhard middels houten vloerdelen.

LOCKERS

Wie persoonlijke spullen veilig of droog achter slot en grendel wil bewaren, kan onze lockers gebruiken. Je kan een locker huren voor één festivaldag of voor de gehele duur van het festival. Er zijn ook lockers voorzien van een stroompunt (stopcontact) beschikbaar, wil je bijvoorbeeld je telefoon opladen dan kun je hier gebruik van maken.

Reserveer je locker via: https://reservations.mlunit.eu/iframe/5/nl_NL/events 

Lockers zijn ook op de festivaldagen te huur op het festivalterrein.

MERCHANDISE

Op het festivalterrein is één verkooppunt met officiële merchandise van de bands en één met Nirwana Tuinfeest merchandise! Scoor hier toffe items uit onze eigen collectie en bemachtig een aandenken aan ons festival.

SAMEN SCHOON, SAMEN GROEN

We streven er naar de natuur en dus ook onze mooie tuin zo zuiver mogelijk te houden. Heb je een lege beker of ander afval gooi het dan in een van de ruim voldoende aanwezige afvalbakken. Dank voor je medewerking!

Ecocoin

Vanaf dit jaar maken we gebruik van ecocoins om zo samen onze tuin schoon te houden. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst 2 ecocoins. Met een ecocoin én consumptiemunt krijg je een drankje. Vervolgens kun je tegen inlevering van je plastic beker én consumptiemunt je volgende drankje halen. Zo blijven er zo min mogelijk plastic bekertjes op het terrein liggen en kan iedereen van een schoon veld genieten!

ROOKBELEID

Het is in Nederland verboden om te roken in horecagelegenheden, op het werk en in openbare gebouwen. Het is onder meer daarom ook verboden om in onze festivaltent en onder overkappingen op het festivalterrein te roken. De beveiliging en organisatie is bevoegd om bezoekers die deze regel overtreden daarop aan te spreken en zelfs van het terrein te verwijderen.

Sponsoren