Koop je tickets

Terug naar nieuws

7 NIEUWE NAMEN MAKEN DE LINE-UP COMPLEET!

23 februari 2022
Eindelijk lijkt alles na 2 jaar weer op groen licht te staan om er in augustus een ouderwets feest van te maken. Inmiddels zijn alle tickets al de deur uitgevlogen en daarom hoog tijd voor de laatste namen die de line-up compleet maken!

2 prachtige namen komen op zaterdag de line-up versterken: Supergrass en Goldband! Met hun hit ‘Alright’ is Supergrass een band waar je zeker in de jaren 90 niet omheen kon, maar ook vandaag de dag weten ze er op het podium nog steeds (een meer dan alright) feest van te maken. Goldband is een relatief nieuwe act en pas sinds 2019 bij elkaar. Na hits als ‘Mijn Stad’ en ‘Noodgeval’ zijn ze inmiddels niet meer alleen in Den Haag een begrip en we zullen deze zomer nog veel van deze mannen gaan horen.

Op zondag staat er met Rowwen Hèze een ontzettend mooie afsluiter. Rowwen Hèze behoeft eigenlijk geen introductie meer, met 8 nummers in de Top 2000 weet iedereen in Nederland dat ze garant staan voor een groot feest. Een betere afsluiter kunnen we ons dus niet wensen. Daarnaast maken Totally Spice: A Spice Girls Tribute (Spice Girls), Help! A Beatles Tribute (the Beatles), Musest (Muse) en Diede (kindermiddag) het programma verder compleet.

Hopelijk kunnen jullie, net zoals wij, niet wachten om elkaar weer allemaal te zien in onze tuin. Aftellen maar!

Sponsoren