Koop je tickets

Terug naar nieuws

Eerste 5 namen voor Nirwana Tuinfeest 2020 zijn bekend!

15 december 2019

Flogging Molly en Wolfmother headlinen de zaterdag
ook First Blood, Vipers (Queen) en In Your Honour (Foo Fighters) bekend gemaakt

Vol trots mogen we de eerste namen voor de 45e editie van Nirwana Tuinfeest bekend maken. En dat zijn niet de minste!!
Voor de zaterdag hebben we 2 volwaardige headliners gestrikt. Flogging Molly heeft de eer om de zaterdag af te sluiten met hun aanstekelijke Ierse folkpunk. 14 jaar geleden stonden ze ook op ons podium en werd het een groot feest. Deze keer zal feest nog groter zijn met non-stop nummers die we inmiddels allemaal luidkeel mee kunnen zingen!!

Daarvoor mag het Australische Wolfmother met een portie rockmuziek zoals het bedoeld is Nirwana Tuinfeest op haar grondvesten laten trillen. Onder leiding van zanger en gitaargod Andrew Stockdale zullen de wereldhits over de festivalweide gesmeten worden! Vergeet dus niet die luchtgitaar mee te nemen!

Voor de vrijdag zal de hardcore punkband First Blood uit San Francisco zorgen voor die vuist in de lucht. ‘Fuck the Rules’, ‘Enemy’ en ‘These are the Rules’ zijn nummers die eigenlijk al genoeg zeggen!!

Traditiegetrouw is de zondag gereserveerd voor de beste tributebands uit heel Europa. Met het Italiaanse Vipers die een tribute brengen aan Queen en het Belgische In Your Honor die een tribute brengen aan Foo Fighters zijn de eerste namen voor de zondag al veelbelovend.

Met de bekendmaking van deze eerste 5 namen is ook de voorverkoop van Nirwana Tuinfeest 2020 van start gegaan. De entreeprijzen zijn hetzelfde als vorig jaar en ook dit jaar kun je in de voorverkoop al consumptiemunten tegen een gereduceerd tarief kopen! Tickets zijn te koop via onderstaande link!

Er zullen nog vele namen volgen!

Nirwana Tuinfeest 2020 vindt plaats op 14, 15 & 16 augustus 2020 in Lierop!

Voorverkoopprijzen:
2-dagenkaart (vrijdag & zaterdag) € 65,-
vrijdagticket                                        € 37,50
Zaterdagticket                                    € 37,50
Campingticket                                    € 15,00
Voertuigticket camping                    € 5,00
Muntenticket (20 stuks)                  € 48,00

Koop hier je tickets!!

Sponsoren