Koop je tickets

Terug naar nieuws

Nirwana’s Tuinfeestje (UITVERKOCHT!)

13 augustus 2021

Het zou een mooie zomer worden volgens de overheid. Helaas is bijna de gehele festivalzomer niet doorgegaan waaronder dus Nirwana Tuinfeest 2021. Jullie kennen ons inmiddels en we zijn niet bij de pakken neer gaan zitten. Er is dit jaar een unieke samenwerking gevormd samen met de 2 andere Lieropse festivals: Eurosjopper en Peteyfest! Dit heeft geresulteerd in 3 unieke evenementen met op vrijdag 27 augustus Eurosjopper’s Tuinfeestje, op zaterdag 28 augustus Petey’s Tuinfeestje en op zondag 29 augustus Nirwana’s Tuinfeestje! Op alle dagen is de maximale capaciteit 750 personen. Door testen voor toegang, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs kan de 1,5m worden los gelaten op ons terrein!

Waar tijdens Eurosjopper’s Tuinfeestje vooral lokale bands optreden en tijdens Petey’s Tuinfeestje de DJ’s acte de présence geven nemen wij de zondag voor onze rekening met de beste tributebands en een geweldige en voor velen bekende afsluiter!

Deze line-up zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Het evenement is vrijdag in no-time volledig uitverkocht… door de enorme vraag en het beperkte aantal van 750 tickets ging het ongekend hard. Waarvoor onze dank! Dat is een teken dat we toe zijn aan een ‘ouderwets’ gezellig feestje. Onze excuses aan iedereen die geen kaartje heeft kunnen bemachtigen… Maar we zien jullie allemaal ontzettend graag volgend jaar op een ‘normaal’ Nirwana Tuinfeest.

De minimale leeftijd is 18 jaar en je hebt alleen toegang tot het terrein wanneer je een geldig entreeticket hebt, een ID-bewijs en een QR-code in de CoronaCheck app. Een QR-code ontvang je bij volledige vaccinatie, een herstelbewijs of een test die niet langer dan 24 uur oud is!

Meer info volgt binnenkort.

 

Sponsoren